НачалоНовости

Beltone анонсира SmartRemote

Beltone анонсира SmartRemote™ - първото софтуерно приложение, чрез което ползвателите на слухови апарати могат да ги нагласят дискретно чрез техните смартфони.

Приложението е създадено в отговор това от което се нуждаят носещите слухови апарати: подобрено слухово усещане в различни звукови среди, лесно управление и подобаваща дискретност.

Чрез свързването на слуховите си апарати с новото Direct Phone Link 2 устройство и стартирайки SmartRemote приложението на своя смартфон вие ще можете незабелязано от околните да регулирате звука на своите слухови апарати, да сменяте различните програми, да изключвате звука и др.

За Beltone
 

Основаната през 1970 г. и базирана в Чикаго, САЩ компания е част от GN ReSound Group. Използвайки най-съвременни технологии за да произвежда слухови апарати и ги продава в САЩ, Канада и над 50 страни по света.

 

Прочети още: Apple навлиза в пазара на слухови апарати

Aquaris

SIEMENS представи водоустойчив слухов апарат

Хората с увреден слух се изправят пред технологични предизвикателства, особено когато са на открито те трябва да се съобразяват с метеорологичните условия за да опазят техните слухови апарати. Siemens знае това и разработи слуховия апарат Aquaris, единствения който е получил сертификат IP68 за непрекъснато потапяне под вода (до три метра).

 

Прочети още: SIEMENS представи водоустойчив слухов апарат

aple logoApple навлиза в пазара на слухови апарати

Индустрията на слухови апарати в момента е като купчина сухи пръчки чакащи клечка кибрит. Купчината пръчки е сборът на цифрови и безжични технологични и стандарти, които имат потенциал да трансформират двойката слушалки на смартфона в истински потребителски програмируеми слухови апарати. Кибритът е iPhone на Apple.

Прочети още: Apple навлиза в пазара на слухови апарати
Go to top